Overslaan naar hoofdinhoud
Terug naar de hoofdblogpagina
Reading: Porseleinen werkbladen of kwarts: Welke is juist voor uw droomkeuken?

Porseleinen werkbladen of kwarts: Welke is juist voor uw droomkeuken?

14/02/2023
4 min read
Previous
Volgende
504 Lumena

Er is zoveel om te overwegen bij het bepalen van uw perfecte keuken, van vloeren tot wandkleuren, en van accessoires tot kasten. Werkbladen zij hier geen uitzondering op en zijn een centraal element in de meeste keukens, dus het juist krijgen van de stijl en het materiaal is van essentieel belang voor het creëren van de keuken waar u altijd al van hebt gedroomd. Kwarts en porselein hebben beide voordelige elementen en functies, waarbij ze zich bewijzen als populaire keuze voor vele keukenontwerpen, maar welke is voor u de juiste? 

Voordelen van porseleinen en kwarts werkbladen

Er is een overvloed aan voordelen voor zowel porseleinen als kwarts werkbladen die kunnen helpen bij het creëren van uw perfecte keukenontwerp.

Ontwerp 

Hebt u een specifiek ontwerpidee dat het uiterlijk van uw droomkeuken afrondt? Zowel kwarts als porselein is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren, afwerkingen en ontwerpen, dus u zult verwend zijn in uw keuze.

 Sinds 1987 heeft Caesarstone voorop gelopen in de sector van stenen oppervlakken met geavanceerde technologie en innovatieve maar toch tijdloze ontwerpen. Wij hebben onze jarenlange ervaring samen met zorg en toewijding in al onze oppervlakken gegoten om u te machtigen met meer ontwerpvrijheid.

Caesarstone’s uitgebreide Supernatural-collectie combineert de geest van de natuur met de verbeterde duurzaamheid en prestaties van porseleinen en kwartsoppervlakken, zoals 540 Monumental, een opvallend porseleinen oppervlakken met grijze tint, en 6338 Woodlands een kwartsoppervlak met donkere chocoladekleur met gewaagde maar toch sierlijke aardachtige nerven.

Caesarstone’s Metropolitan-collectie biedt zowel porseleinen als kwarts oppervlakken. Of u nu zoekt naar een donkerder oppervlak voor het presenteren van een gewaagde en compromisloze stijl of een meer natuurlijk, getextureerd uiterlijk dat past bij een industrieel uiterlijk, u zult een werkoppervlak vinden dat het perfecte aspect is voor uw woning. Het schitterende porseleinen werkblad, 413 White Ciment, geeft een wolkachtige illusie die pronkt met een industriële esthetiek. Of als u op zoek bent naar iets aan de donkerdere kant, waarom dan geen kijkje nemen naar 5810 Black Tempal, een kwartsoppervlak dat een complexe samenstelling biedt die het gevoel vastlegt van een sterrenhemel die samenkomt met een wateroppervlak.

Duurzaamheid 

Zowel porseleinen als kwarts aanrechtbladen zijn zeer duurzaam en van hoge kwaliteit, wat een must is om gelijke tred te houden met de eisen van het moderne leven. Of uw aanrechtbladen in de keuken nu worden gebruikt voor het bereiden van maaltijden, de werktafel van kinderen of een plek om bijeen te komen voor entertainment in de avond, de sterkte en weerstand zijn van essentieel belang voor een slijtvast oppervlak dat lang meegaat. 

Beide oppervlakken zijn bestand tegen vlekken en krassen, waardoor ze geschikt zijn voor gezinshuishoudens. Terwijl kwartsoppervlakken gematigd hittebestendig zijn, geldt dit nog meer voor porselein, maar om te zorgen voor de levenslange schoonheid van enig Caesarstone-werkblad, raden wij wel nog aan om hittebestendige barrières te gebruiken, zoals onderzetters.

540 Monumental

Hygiëne

Vooral in keukens en badkamers is hygiëne van essentieel belang. Beide soorten oppervlakken zijn niet-poreus, wat betekent dat geen vocht zou moeten worden geabsorbeerd, waarbij enige bacteriegroei wordt voorkomen. Gebruik gewoon een ontsmettingsmiddel en veeg enige ziektekiemen weg, de ideale oplossing voor drukke huishoudens en huishoudens met kinderen. Deze opties met weinig onderhoud maken reiniging een fluitje van een cent, met het besparen van zowel kostbare tijd als moeite.

504 Lumena
504 Lumena

UV-bestendigheid

Porselein is bestand tegen de UV-stralen van de zon, wat betekent dat de zon het werkblad niet zal verkleuren of vervagen. Als u een oppervlak dichtbij een raam wilt, of als u denkt aan het uitbreiden van uw buitenruimte, hebt u gemoedsrust bij het weten dat de kwaliteit niet wordt beïnvloed. 

Wij hebben tevens een assortiment kwarts oppervlakken gecreëerd, specifiek ontworpen voor buiten. De Outdoor-collectie biedt betrouwbaarheid en gemoedsrust voor diegenen die deze zomer buiten willen eten. Deze oppervlakken zijn bestand tegen fel zonlicht en zijn beschermd tegen beïnvloeding door variabele temperaturen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor buitenomgevingen.

Welk oppervlak is juist voor u?

Kwarts en porselein nemen beide toe in populariteit, en om een goede reden aangezien beide oppervlakken vele voordelen hebben, dus u kunt er zeker van zijn dat enig oppervlak van Caesarstone betrouwbaar en mooi is, en zorgt voor het perfecte middenstuk van uw keuken. 

Ongeacht welke u kiest, beide materialen zullen nog vele jaren meegaan en er net zo mooi uitzien als op de dag waarop ze werden geïnstalleerd. De verscheidenheid aan ontwerpen, afwerkingen en kleuren voor zowel porselein als kwarts betekent dat u uw keuken precies zoals u wilt kunt ontwerpen. Dus met een Caesarstone-werkblad bent u een stap dichter bij het creëren van uw droomkeuken.

Verken de porseleinen oppervlakken van Caesarstone.