Overslaan naar hoofdinhoud

Ruwe kwarts, getransformeerd in de hardste steen

Wij weten alles over kwarts, wij waren de pioniers van kwartswerkbladen

Ruwe kwarts komt veel voor in de natuur; het is net zo gewoon als zand, maar harder dan staal. Kwartswerkbladen zijn handgemaakte stenen die als eerste door Caesarstone zijn ontwikkeld. Wij ontwikkelen oppervlakken die voor 90% uit kwartsmineralen bestaan en die voordelen bieden die bij marmer, graniet en andere natuurstenen niet haalbaar zijn. Wij nemen een zuiver mineraal en veranderen het in uw favoriete stenen oppervlak.

De immense kracht en duurzaamheid van ruwe kwarts komt tot leven in elk blad.

Kwartswerkbladen zijn de hardste stenen oppervlakken, gemaakt van een van de hardste, natuurlijk voorkomende mineralen (7 op de schaal van Mohs van 10). Caesarstone bestaat tot 90% uit de zuiverste kwartsdeeltjes, gegoten met hars en pigmenten om de meest veerkrachtige oppervlakken te maken die beschikbaar zijn.

Met de technische kennis, zorg en vakmanschap van Caesarstone wordt kwarts getransformeerd tot baanbrekende werkbladen.

Kwartsoppervlakken werden in 1987 door Caesarstone als eerste gebruikt met gepatenteerde geavanceerde technologieën die tot op de dag van vandaag standhouden. Wij maken gebruik van de uitstekende kwaliteiten van kwarts, waardoor het de ideale steen is voor residentiële en commerciële ruimtes en het favoriete oppervlak van architecten en ontwerpers wereldwijd.

Kwartswerkbladen zijn een reis van creatief inzicht en ontwerppassie

Kwarts biedt een grote flexibiliteit bij het ontwerp van oppervlakken, waarbij tijdloze schoonheid wordt gecombineerd met duurzaamheid in robuuste patronen, diverse afwerkingen en rijke kleuren. Caesarstone's immense passie voor ontwerp is een kernwaarde die ons ertoe aanzet de grenzen van onze kwartswerkbladen voortdurend te verleggen.

Caesarstone kwartsoppervlakken geven u gemoedsrust voor gebruik en veiligheid.

Caesarstone kwartswerkbladen worden geproduceerd in een strikt gecontroleerde omgeving om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, zowel bij de productie als bij het eindproduct. Onze werkbladen hebben alles wat een goed oppervlak nodig heeft. Ze zijn niet-poreus, niet-giftig, hebben geen afdichtingsmiddel of was nodig om de hygiënestandaard van Caesarstone te behouden, en verhindert de groei van bacteriën, schimmel of meeldauw - ze blijven veilig en hygiënisch voor ultieme reinheid.

Effectieve veerkracht, tijdloze voordelen

 • Niet-poreus

  Ongelooflijk ondoordringbaar, dicht en veerkrachtig voor langdurige kwaliteit.

 • Duurzaam

  Harder, sterker en veiliger dan marmer, graniet en andere natuurstenen.

 • Eenvoudig te reinigen

  Eenvoudig onderhoud met alleen water en zeep, afdichten is niet nodig en bijna moeiteloos te onderhouden.

 • Hygiënisch

  Het niet-poreuze oppervlak verhindert de groei van bacteriën, schimmel of meeldauw en blijft veilig en hygiënisch voor ultieme reinheid.

 • Vlekvrij

  Een ondoordringbaar oppervlak, absoluut niet-poreus en niet-absorberend, gemaakt om vlekken te voorkomen en gemakkelijk te onderhouden

 • Hittebestendig

  Caesarstone kwarts is hittebestendig, maar het gebruik van een onderzetter is vereist voor hoge temperaturen.

 • Krasbestendig

  Indrukwekkende krasbestendigheid, niet gevoelig voor krassen of slijtage

 • Blijvende kwaliteit

  Caesarstone gebruikt een hoge mengverhouding van kwarts (tot 90% natuurlijke kwartsmineralen), waarbij de kwaliteit verzekerd wordt door onze uitgebreide garantie

 • Gemakkelijke installatie

  Eenvoudig door professionals te sjabloneren, te installeren en aan te passen, geschikt voor binnen en verkrijgbaar in een selectie van buitenkleuren

 • Milieuvriendelijk

  Gecertificeerd voor zijn duurzaamheid en geringe onderhoud, ter ondersteuning van een gezonder milieu en een beter gebruik van materiële hulpbronnen