Overslaan naar hoofdinhoud
Skip to Main Footer
Visualizer

5222 Adamina

  • Materiaal Kwarts
  • Collectie Supernatural

De invloed van de tijd spoelt over dit zachte zandsteen en roept de tedere aanrakingen op van een gouden duin of een serene woestijn. Het licht kabbelt erover als een golf, waardoor de neutrale stopverfkleurige teint verandert in lagen taupe versluierd door weelderig aards zand.

  • Materiaal Kwarts
  • Collectie Supernatural
  • Afwerking Natuurlijk
  • Diktematen 20mm 30mm
  • Grootte Jumbo 334

Gallery

Loading...

Soortgelijke kleuren die u misschien leuk vindt

Skip Colors Gallery
Collectie
Supernatural
Afwerking
Natuurlijk
Grootte
Jumbo 334 - 1640mm x 3340mm (nominal)
Diktematen
20mm
30mm
Materiaal
Kwarts
Toepassing
binnen
Kleurgroep
Wittonen
Patroon
geaderd
Om uw ontwerp te optimaliseren kan het randprofiel van uw oppervlak door een steenfabrikant in verschillende diktematen worden gemaakt.
Raadpleeg uw plaatselijke steenfabrikant, aangezien niet alle randen in alle regio's beschikbaar zijn, of er kunnen in uw locatie extra opties zijn.
Er kan een grote verscheidenheid aan randprofielen van één diktemaat worden gemaakt in porseleinkleuren. Deze afwerkingen leggen het frame van het blad bloot, dat in kleur en ontwerp verschilt van het oppervlak van het blad.

Dubbele afschuining

Afschuining

Volledige bullnose

Dubbele bullnose

Drievoudig gelamineerde bullnose

Ojief

Verstek

Dubbele straal

Potlood

Versoepeld

Aangezien onze producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen, wat kan leiden tot variaties/verscheidenheid in uiterlijk, zijn onze afbeeldingen slechts representatief en kunnen afwijken van het daadwerkelijke oppervlak. Daarom raden wij u sterk aan om het ontwerp persoonlijk te bekijken.