Overslaan naar hoofdinhoud
Skip to Main Footer

Leven in
Steen

Ga met ons mee op een reis om uw droom in steen te zetten

Caesarstone kent het geheim van het gebruik van natuurlijke ruwe kwartsmineralen om de meest duurzame en veilige werkbladen te vervaardigen. Wij staan sinds 1987 aan het roer van oppervlakte-innovatie, gedreven door onze ontwerppassie en geavanceerde technologische kracht. Gespecialiseerd in werkbladen voor woningen wereldwijd, streven we ernaar u te begeleiden en bij te staan op uw reis van creativiteit.

Natuurlijke mineralen

We brengen een stukje van de aarde in uw huis...

Caesarstone is de pionier van kwarts werkbladen en een voorloper van porseleinen oppervlakken. Wij brengen de magie van de ruwe aardse mineralen in uw huis, met oppervlakken die het fundament en de basis voor het leven worden. Hierdoor ontvouwt alles zich rond uw werkbladen en verandert het oppervlak en alles eromheen in een ruimte van interactie en creativiteit.

Ontdek Caesarstone kwarts
Caesarstone-porselein

Human Touch

Wij leggen onze vakmanschap en zorg zorgvuldig in uw handen

Wij stoppen een speciale essentie in elk werkblad. Hier komt onze geavanceerde kennis in steenbouw samen met onze immense passie voor ontwerp en we staan klaar om u te begeleiden tijdens uw creatieve reis. Met vier ultramoderne fabrieken in Israël, India en de VS is elk oppervlak een toetssteen die onze speciale ziel vastlegt en uw droom in steen laat uitkomen.

Visualiser voor keukenwerkbladen

Gemoedsrust

De wereld vertrouwt op het ideale Caesarstone werkblad

Onze oppervlakken hebben alles wat een goed werkblad nodig heeft. Wij lopen altijd voorop in veiligheid voor oppervlakken, ondersteund door onze Caesarstone hygiënestandaard en naleving van de hoogste kwaliteits-, milieuzorg- en duurzaamheidsnormen.

Onze uitgebreide garantie

Tijdloos

Een Caesarstone werkblad is het duurzame hart van de woning

Het leven stroomt voorbij, het gezin groeit en verandert, maar uw Caesarstone werkblad blijft tijdloos. Het is de plek waar alles gebeurt, de meest bijzondere plek om samen te komen met familie en vrienden en uw eigen creatieve ruimte te vinden naast die van anderen. Uw oppervlak bepaalt de sfeer en het tempo voor het hele huishouden, elke dag.

Ontdek onze kleuren

Wij nodigen u uit op een reis van creativiteit, aangewakkerd door onze diepe passie voor ontwerp.

Gevormd door de natuur

Maak contact met de natuur vanuit uw huis. De Pebbles-collectie

De Pebbles-collectie