Overslaan naar hoofdinhoud

Caesarstone Mineral

Hoogwaardige, duurzame oppervlakken,
met weinig silica

De nieuwe generatie mineraaloppervlakken

Als deel van onze niet-aflatende inzet voor de behoeften en het welzijn van onze zakenpartners en consumenten, introduceren wij met trots Caesarstone-mineraaloppervlakken. Bij een prioriteit voor duurzaamheid, maakt de unieke formulering van deze oppervlakken gebruik van natuurlijke mineralen, innovatieve materialen en gerecyclede materialen voor het stimuleren van de evolutie van synthetisch steen en het creëren van de nieuwe generatie oppervlakken.

Onze oppervlakken leven de hoogste kwaliteitsnormen na, waarbij wordt gezorgd voor een lange levensduur en gemoedsrust.

Kwaliteit ligt aan de kern van alles dat we doen. Wij staan achter de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze producten, met het bieden van een garantie voor de lange termijn als een testament van hun ongeëvenaarde kwaliteit.

Wij geven prioriteit aan veilige en milieubewuste productie om bij te dragen aan een betere toekomst voor iedereen.

Onze meest recente innovatie ondersteunt deze inzet door het bieden van geavanceerde oplossingen die op één lijn staan met onze duurzaamheidsdoelen. Wij zetten ons in voor duurzaamheid, met het bevorderen van maatschappelijke verantwoordelijkheid, en het voortdurend streven naar het voldoen aan de veranderende vraag van onze klanten.

Onze baanbrekende technologie minimaliseert kristallijn silica, met het verbeteren van de veiligheid en het onderhouden van duurzaamheid en esthetiek.

Wij hebben het gehalte kristallijn silica met succes gereduceerd tot minder dan 40% en, in sommige gevallen, zelfs minder dan 10% voor het creëren van veiligere oppervlakken. Door prioriteit te geven aan veiligheid, zorgen wij ervoor dat onze producten voldoen aan strikte normen zonder duurzaamheid of esthetiek in gevaar te brengen.

Een innovatieve en unieke formulering die prestaties verbetert en gerecycled gehalte verhoogt.

Onze oppervlakken hebben een synergetisch effect dat de beste eigenschappen van elk component naar voren brengt met een krachtige mix van unieke mineralen, zoals Feldspar, en gerecyclede materialen, inclusief tot 30% gerecycled glas.

Effectieve veerkracht, tijdloze voordelen

 • Milieuvriendelijk

  Wij gebruiken natuurlijke mineralen, innovatieve materialen en gerecyclede materialen voor geavanceerde en duurzame oplossingen

 • Blijvende kwaliteit

  Onze oppervlakken voldoen aan hoogwaardige normen voor aanrechtbladen en worden geleverd met een garantie voor de lange termijn

 • Duurzaam

  Harder en sterker dan marmer, graniet en andere natuursteen

 • Niet-poreus

  Ongelooflijk ondoordringbaar, dicht en veerkrachtig voor langdurige kwaliteit

 • Gemakkelijk te reinigen

  Eenvoudige verzorging met alleen water en zeep, geen afdichting nodig, en in wezen moeiteloos te onderhouden.

 • Hygiënisch

  Niet-poreus, biedt geen plaats aan bacteriën, schimmel of meeldauw, blijft veilig en hygiënisch voor ultieme reinheid.

 • Vlekvrij

  Een ondoordringbaar oppervlak dat uiterst niet-poreus en niet-absorberend is en dat is gemaakt om ongevoelig te zijn voor vlekken en gemakkelijk te onderhouden

 • Krasbestendig

  Indrukwekkende krasweerstandssterkte, niet gevoelig voor schaafplekken of slijtplekken.

 • Hittebestendig

  Caesarstone Mineral is hittebestendig, maar het gebruik van een onderzetter wordt aanbevolen bij zeer hoge temperaturen.

 • Installatiegemak

  Gemakkelijk te vormen, installeren en aan te passen door professionals