Overslaan naar hoofdinhoud
MOS-Caesarstone
Our global EHS policy statement

De gezondheid en veiligheid van onze werknemers, leveranciers, partners en gemeenschappen hebben onze hoogste prioriteit.

Samen bouwen aan een veilige en duurzame steenindustrie

Caesarstone oppervlakken bevinden zich in miljoenen huizen over de hele wereld en voldoen aan de strengste normen voor hygiëne en steriliteit.  Als ’s werelds toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van oppervlakken zijn de gezondheid en veiligheid van onze werknemers, leveranciers, partners en gemeenschappen onze voornaamste prioriteit. Als zodanig bevordert Caesarstone veilige werkomgevingen, vrij van gevaren en in overeenstemming met alle lokale wetten.

Caesarstone---Maser-of-Stone

Blijvende verbetering van de veiligheid in de steenindustrie

Caesarstone® wil blijven samenwerken met onze collega-fabrikanten, steenhouwers, regelgevende instanties en de overheid om zo een duurzame industrie te bereiken die alle werknemers beschermt.

Onze wereldwijde EHS-beleidsverklaring
Latest Caesarstone Silicosis Statement

Toonaangevende veiligheidsnormen in de branche via het Master of Stone®-programma

Ons doel is om elke fabrikant te voorzien van informatie waarmee hij ervoor kan zorgen dat alle werknemers een veilige, schone werkplek hebben, zonder onveilige verwerkingspraktijken. We hebben vele jaren van onderzoek en samenwerking met fabrikanten over de hele wereld geïnvesteerd in de ontwikkeling van het Master of Stone®-programma – een uniek, innovatief en gratis trainingsplatform dat voor iedereen in de branche toegankelijk is.

Meer informatie over MOS
Our global EHS policy statement

MOS-gecertificeerde fabrikanten

Meer dan 4.600 fabrikanten over de hele wereld hebben het Master of Stone®-programma afgerond, dat wijdverspreide erkenning en lof heeft gekregen van fabrikanten en wereldwijde professionele organisaties die in de industrie werken.

Bezoek ons trainingscentrum en laat je certificeren

Ga mee op een reis vol creativiteit, aangewakkerd door onze diepgaande passie voor design

Het doel is end-to-end duurzaamheid gedurende de gehele levenscyclus van het product

Whitepaper downloaden

Onze duurzaamheidsbeloften

Ontdek onze duurzaamheidsreis