Overslaan naar hoofdinhoud

Toonaangevende oppervlakken, sinds 1987

Van zandkorrel tot tijdloze werkruimte

Caesarstone (CSTE) is een wereldleider van premium oppervlakken, een voorloper van porseleinen oppervlakken en de pionier van kwarts werkbladen die sinds 1987 voorop loopt in deze categorie. Wij ontwerpen, vervaardigen en verkopen technische stenen oppervlakken die veiligheid en duurzaamheid garanderen om eeuwige schoonheid binnen en buiten te brengen voor residentiële en commerciële toepassingen.

Ontworpen voor mensen

Door mensen op de eerste plaats te zetten, geeft Caesarstone de huiseigenaren gemoedsrust, gedreven door onze ontwerppassie en vastberadenheid om de dromen van mensen in steen vast te leggen.

Waarom Caesarstone

Wij maken duurzame werkbladen

Caesarstone gelooft in de kunst van het samenleven en dat onze aarde door zowel natuur als de mens als één symbiotisch ecosysteem moet worden gedeeld.

Symbiotische duurzaamheid

Geavanceerde innovatie

Onze premium oppervlakken worden vervaardigd in een zeer geautomatiseerd proces, dat strikt wordt bewaakt en gecontroleerd, en dat voldoet aan de meest veeleisende kwaliteitsnormen.

ons productieproces

Het kloppend hart van miljoenen huizen wereldwijd

Caesarstone is wereldwijd in meer dan 50 landen aanwezig en heeft vier fabrieken in de VS, Israël en India.

Maak deel uit van de revolutie

Onze wereldwijde teams zijn onze belangrijkste troef, die ons ertoe aanzetten de sector te blijven veranderen door innovatie, creativiteit en passie. De ruggengraat van de Caesarstone ervaring is onze unieke collaboratieve bedrijfscultuur, waar elke werknemer een gekoesterde leider is.

Vacatures